Wpisane przez: p. K. Rygiel-Hałucha
Utworzono: 29 styczeń 2013
Odsłony: 1601
Podczas festiwalu
Mamy już dwie odznaki DOBRA PRAKTYKA!!!Kolejne zadanie TIK zostało wyróżnione odznaką Dobra Praktyka w projekcie Szkoła z klasą 2.0. Opis zadania Jolanty Sajdak "Zakładamy pocztę elektroniczną" został wstawiony do biblioteki materiałów na ogólnopolskiej platformie Centrum Edukacji Obywatelskiej. Dobre praktyki wyróżniane są pod kątem atrakcyjności i pomysłowości realizacji danego zadania. Drugą odznakę otrzymało zadanie TIK Katarzyny Rygiel-Hałuchy "Debata, konkurs fotograficzny".
Wpisane przez: p. J. Pająk-Cieśla
Utworzono: 26 styczeń 2013
Odsłony: 1576
Podczas konkursu
     Dnia 17 stycznia br. został zorganizowany i przeprowadzony przez nauczycieli muzyki: p. J. Pająk-Cieślę i D. Dudka. Celem konkursu była popularyzacja kolęd i promocja uzdolnionych muzycznie dzieci. Spośród 32 uczestników, jury w osobach: J. Sajdak, M. Hejnar i D. Dudek wyłoniło następujących laureatów: W kategorii solista, kl. I - III: I miejsce - M. Pańczuk, II miejsce - N. Potocka, III miejsce - K. Surowiec, wyróżnienie - P. Gorajski; W kategorii solista, kl. IV - VI: I miejsce - A. Lange, II miejsce - R. Stryczniewicz, III miejsce - M. Gajewska, wyróżnienie -...
Wpisane przez: p. Katarzyna Rygiel-Hałucha
Utworzono: 02 styczeń 2013
Odsłony: 1599
Podczas festiwalu
    Jedno z zadań TIK wyróżnione odznaką Dobra Praktyka w projekcie Szkoła z klasą 2.0.! Zadanie Katarzyny Rygiel-Hałuchy "Debata klasowa oraz konkurs fotograficzny" został wstawiony do biblioteki materiałów na ogólnopolskiej platformie Centrum Edukacji Obywatelskiej. Dobre praktyki wyróżniane są pod kątem atrakcyjności i pomysłowości realizacji danego zadania.
Wpisane przez: p. L. Jankiewicz-Sompel
Utworzono: 02 styczeń 2013
Odsłony: 1809
Podczas festiwalu
     Dnia 12 grudnia 2012 r., uczniowie klasy II c gościli starsze koleżanki z ZSP 2 w Krośnie. Grupa uczennic z kl. III I TŻ (pod opieką nauczycielek: Haliny Szpiłyk, Anny Kustroń), przygotowała dla nich miłą, przedświąteczną niespodziankę: wspólne lukrowanie drobnych pierniczków, które wcześniej same upiekły na zajęciach pracowni gastronomicznej. Uczennica Klaudia Zajchowska przedstawiła dzieciom historię piernika, zapoznała ze składem piernikowego ciasta oraz opowiedziała o tym, w jaki sposób wykonuje się ciasto i lukier do ozdoby pierników. Karolina Czaja zaprezentowała dzieciom aromatyczne przyprawy...
Przewiń na górę